Izabrati personalnog trenera znači izabrati vodiča koji zna kako doći do ostvarenja tvojih želja. Zbog toga želimo da objasnimo šta zapravo radi jedan personalni trener i šta sve podrazumijeva personalni trening.

 Personalni trening je jedinstven program napravljen samo za tebe.  

Sa svojim personalnim trenerom ćeš prvo detaljno razgovarati o svom cilju i zdravstvenom stanju. Trener može da krene sa planiranjem tvojih treninga tek nakon što izvrši analizu početnog tjelesnog stanja, nivoa kondicije, kao i analizu pokreta tijela. Na taj način dobijaš jedinstven, kvalitetan, efikasan i bezbjedan režim treninga.

Personalni trening nije namijenjen samo osobama koje žele redukciju tjelesnih masti. Ovaj vid treninga namijenjen je i onima koji žele povećati mišićnu masu, oblikovati tijelo, poboljšati zdravstveno stanje. Osobe koje imaju povišen krvni pritisak, dijabetes tip 2, diskus herniju, neku povredu ili deformitet svakako trebaju uvrstiti fizičku aktivnost u svoju svakodnevicu a za uspešno rešavanje ovakvih problema potreban je individualan pristup, praćenje i česta provjera rezultata.

Neizostavan dio svakog fitnes putovanja jeste dijagnostifikovanje i promjena navika koje su te u kontinuitetu udaljavale od željene forme i izgleda.  Trener je tu da te motiviše, pruži smjernice o zdravoj ishrani i dobrim navikama.  Dakle, personalni trening je jedan proces koji služi da ti  život promijeni na bolje!

Da rezimiramo šta radi personalni trener:

1 .Vrši početna mjerenja,testiranja i anketiranja

2. Kreira plan treninga prilagodjen tvojoj trenutnoj formi,ciljevima i faznom napredovanju

3. Svojim stalnim nadzorom obezbjedjuje pravilno i bezbjedno izvodjenje vježbi

4. Periodično vrši retestiranja,prati napredak i svojim savjetima doprinosi lakšem savladavanju novih izazova

5. Svakodnevno učestvuje u stvaranju novih pozitivnih navika

Ukoliko želiš da razgovaraš sa nekim od naših trenera, piši nam ili pozovi broj 069/98 98 99.