City Fitness logoCity FitnessBlog

Idi na prethodnu stranuNazad na blog

Riječ domaćina

Portret Igora Ognjenovića

Igor Ognjenović

29.12.2023.
Kratka priča o našoj 2023. godini.
City Fitness Nikšić

Još jedna uspješna godina polako odlazi u uspomenu. Iza nas je dvanaest mjeseci najizazovnijeg rada od momenta pokretanja ideje modernog fitnes centra. Skoro osam godina našeg postojanja karakteriše stalna želja za dostizanjem najviših standarda i unapređenjem korisničke usluge. Naši planovi su bili usmjereni na razvoj sportske dijagnostike, sportskog treninga, usluga testiranja i mjerenja za opštu populaciju, razvoja modernog sajta, ONLINE treninga, planova ishrane, usluga prijatnijeg boravka u našem fitnes centru i najzahtjevniji, implementiranja prve METABOLIČKE teretane u ovom dijelu Evrope. Na isteku godine koja je zamišljena da bude staza za zalet ka godinama koje dolaze, pobrojaću samo urađeno.

Dijagnostički centar FITREVOLUTION

Dijagnostički centar FITREVOLUTION je opremljen najsavremenijom opremom za dijagnostiku sportista, ali i opšte populacije, djece u razvoju, te mjerenjima u procesu oporavka od povrede i tretiranju prekomjerne tjelesne težine i gojaznosti. Izuzetno zahtjevno sa stanovišta investicije, ali i razvoja kadra, planirano je realizovano u potpunosti i ove godine je svoje usluge dijagnostički centar pružio stotinama klijenata, kako sportista tako i rekreativaca i fizički neaktivnih pojedinaca.

Saradnja sa OK Crne Gore

Posebno smo ponosni na saradnju koju smo ostvarili sa Olimpijskim komitetom kroz projekat podrške našim olimpijcima na putu ka Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine. Takođe, ostvarili smo saradnju sa ŽRK „Budućnost“ i odradili niz testiranja rukometašica ovog evropskog sportskog giganta. U prethodnoj godini smo radili testiranja i za potrebe FK „Sutjeska“ ali i testiranja najboljih crnogorskih sportista kako iz pojedinačnih, tako i iz kolektivnih sportova.

ŽRK Budućnost_dijagnostika u FitRevolution

Posebno smo ponosni na pojačanja u kadru i izgradnju snažne baze za dalji razvoj ovog jedinstvenog dijagnostičko-trenažnog koncepta. U ovoj godini smo se posvetili i dodatnom usavršavanju trenerskog kadra i omogućili smo našim saradnicima pohađanje velikog broja edukacija i kurseva iz oblasti treninga, sportskog treninga, ishrane i dijagnostike u sportu i fitnesu.

Marija Vuković sa FitRevolution timom

Razvoj modernog sajta

Ipak, posebno treba istaći razvoj modernog sajta i pozicioniranje na tržištu i izgradnju internet identiteta kroz saradnju sa renomiranom i prijateljskom kompanijom Increment TECH i gospodinom Vladimirom Kneževićem.

Novi sajt City Fitness centra

Ovaj projekat je zahtijevao izuzetnu posvećenost i kreativnost, kako članova našeg tima, tako i naših dragih prijatelja iz Increment TECH kompanije. U oviru ovog projekta dobili smo i moderan blog za koji osim naših trenera pišu i poznati kondicioni i fitnes treneri, sportisti, vježbači...

Blog na novom City Fitness sajtu

Nabavka nove opreme i Protein bar

FITREVOLUTION tim sa Milivojem Dukićem

U 2023. godini je fokus bio i na nabavci nove opreme za teretanu i funkcionalnu salu. Nove sprave, rekviziti, simulator skijanja, samo su obogatili jednu od najvećih fitnes ponuda u regionu. Naše je stremljenje da se u našem centru uvijek osjećate kao u svojoj kući. Tim vođeni, uslugu smo obogatili i visokokvalitetnom masažnom foteljom.

U okviru Proteini.si prodavnice uskoro kreće sa ponudom i Protein bar u kojem ćete prije ili posle treninga moći popiti proteinski šejk, kafu ili neki od napitaka iz bogate ponude lidera na tržištu dodataka ishrani.

Metabolic gym

Sa zadovoljstvom želim najaviti početak jedne potpuno nove i na prostoru ex YU nikad viđene ponude grupnih treninga na jedinstvenim„STAND UP“ mašinama italijanskog brenda TECA na kojima se vježba upravo onako kako bi trebali i živjeti - stojeći i u pokretu.

Trening na "Stand up" mašinama brenda TECA

Nauka je inspirisala kreatore i stvoren je sistem treninga koji vas na najefiksaniji način vodi do ostvarenja cilja. Mršavljenje, povećanje mišićne mase, rekompozicija tijela, bolji kvalitet života sa više kretanja koji donosi i zdravstvene benefite, esencijalni su ciljevi većine vježbača. Uz izuzetno dinamičan trening snage na TECA opremi, uspjeh je zagarantovan.

U ovom pobrojavanju učinjenog sam sigurno nešto izostavio. Neka ostane malo i neizgovorenog. I to znam da ste primijetili, jer sve što radimo, radimo zbog vas. Radimo zbog grada u koji vjerujemo. Radimo zbog naše i budućnosti sporta i rekreacije. Krupne i one manje krupne stvari nekad izguraju iz vidokruga one sitnice koje znače puno.

Diafnostika, PNOE

Hvala članovima tima na svakom osmijehu, na besprekorno čistom prostoru, trenerima na svakom urađenom treningu, marketing timu za pravovremenost u informisanju...

Ipak, najveće hvala vama koji nas birate, dajete nam svoje povjerenje i učvršćujete našu odlučnost da stvaramo i više i bolje.

O planovima za sledeću 2024. godinu ćemo u nekom narednom periodu. Vama, Vašim porodicama i svim sugrađanima želim Srećnu Novu 2024. godinu, zdravu i okićenu radošću, ispunjenu ljubavlju i slogom, a bogatu i ličnim i poslovnim uspjesima.

Srdačno, Vaš Igor