City Fitness logoCity Fitness

Online

U današnjem digitalnom dobu, tehnologija nam omogućava da radimo efikasno i produktivno čak i na daljinu. Ako želite napraviti rezultat i ostvariti željeni cilj, onda imamo sjajne vijesti za Vas!

Posle godina rada sa klijentima u našem City Fitness centru, od ove sezone, rad i saradnja sa našim personalnim trenerima i nutricionistima je moguća i preko dvije online platforme.

Smart Training Online

Plan treninga specijalno usklađen sa Vašom formom, adekvatan Vašim godinama, bezbjedan, progresivan i usmjeren ka ostvarenju zacrtanog cilja, dobićete na savremenoj aplikaciji Smart Training Online. Veliki broj vježbi kroz odličan i jasan video material, uz jasne instrukcije o svim akutnim varijablama treninga (opterećenje, serije, broj ponavljanja, pauza, tempo), stvoriće sliku prisustva personalnog trenera, a Vaš trening učiniti smislenim i učinkovitim.

Bez obzira da li želite da smršate, dobijete mišićnu masu, poboljšate sportski potencijal, oporavljate se ili želite spriječiti povredu, naši specijalisti će sa Vama kroz razgovor doći do najboljeg rješenja za saradnju.

Vaše je da nas kontaktirate i zakažete razgovor…

ProCoach

Godine iskustva, usavršavanja i rada sa klijentima, naučile su nas da se uspjeh umnogome tvori u onom vremenu kad je klijent van domašaja pogleda ličnog trenera.

I tu smo našli savršeno rješenje. ProCoach app je najdominantnija online platforma za ishranu i stalnu komunikaciju sa klijentima u radu na daljinu.

Kako bi se postigao optimalan rezultat, pravilna ishrana i kontinuitet zdravih navika (san, hidratacija, kontrola stresa...) su najbolja i neizostavna podrška ostvarenju rezultata. ProCoach Precision Nutrition aplikacija za ishranu omogućava praćenje unosa hrane i nutrijenata, pružajući nam uvid u svakodnevne navike vaših klijenata.

Osim toga, kroz aplikaciju Vam pružamo i savjete za zdravu ishranu i podršku za održavanje izbalansiranog životnog stila. Motivisanje klijenata da održe zdrave navike postaje lakše uz pomoć ove napredne aplikacije.

Uz Vodič za ishranu Precision Nutrition, plan ishrane koji će u skladu sa Vašim energetskim potrebama, prehrambenim preferencama i zacrtanim ciljem uraditi za Vas naš tim sertifikovanih savjetnika za ishranu i suplementaciju (National academy of sports medicine, Precision Nutrition), dobićete i kontinuirano vođenje i podršku na putu uspjeha. I to nije sve. Naš pristup je jedinstven i zasnovan na učenju klijenata. Tokom našeg zajedničkog putovanja ćete kroz edukativne sadržaje, koje ćemo Vam slati, steći znanja da samostalno projektujete osnove zdravog i izbalansiranog životnog obrasca. Iz pozicije učenika preći ćete u sigurnu i trajno prihvaćenu ulogu kormilara sopstvenog uspjeha.

U našem timu usluge prehrambenog savjetovanja i vođenja vrši:

  • Sertifikovani savjetnik za ishranu i suplementaciju (NASM)
  • Sertifikovani nutricionista Precision Nutrition
  • Specijalista mršavljenja - specijalizacija u radu sa klijentima iz kategorija prekomjerna tjelesna težina i gojaznost
  • Specijalista sportske ishrane - usmjerenje na adekvatno zadovoljenje energetskih potreba sportista, koje ima za cilj bolji rezultat, brži odmor i unapređenje zdravlja

Slanjem poruke počinjete svoj put uspjeha. Male navike grade velike promjene. Neka ovo bude Vaša prva pobjeda u nizu!

Čekamo Vas u City Fitness centru ili nas kontaktirajte telefonom ili putem mejla:

+382 (0)69 989 899

[email protected]