City Fitness logoCity Fitness

Prikaz dijela teretane City Fitness

Teretana

City Fitness teretana spolja gdje se vidi ulaz i natpis

Dobrodošli u City Fitness!

Dobrodošli u naš fitnes centar City Fitness. Bez obzira na to ko ste, odakle dolazite, da li imate prethodnog iskustva u vježbanju ili ste profesionalni sportista, naš centar je pravo mjesto za vas.

Oprema

City Fitness je opremljen najkvalitetnijom i najmodernijom opremom na tržištu.

DHZ mašine za snagu sa ubodnim mehanizmom i linija plate loaded, PRECOR i LIFE FITNESS komercijalne trake za trčanje, STAIR MASTER stepenice i HIIT MILL traka za hodanje sa opterećenjem, SCHWINN spineri, AMILA kardio jedinica za veslanje i bicikl sa vazdušnim otporom, te air bike ASSAULT, uz traku za sprint samo su dio široke ponude našeg centra.

Iako vježbački prostor sa više od 1600m2 predstavlja naš ponos, naša snaga leži u resursima koje nudimo. Od najmodernije opreme za vježbanje, velikog broja rekvizita i sprava, do slobodnog prostora gdje možete pronaći svoje mjesto zadovoljstva za svaku vrstu aktivnosti. Pored kvaliteta naše infrastrukture, smatramo da je najveća vrijednost našeg centra stručno i ljubazno osoblje koje će vas provesti kroz kompletnu ponudu našeg centra i pokazati koliko trening može biti prijatan.

Sprave i druga oprema u teretani

Osim redovne ponude za svakodnevno vježbanje, imamo i posebne ponude za trening i testiranja na najsofisticiranijoj opremi:

Trening na fantastičnoj KEISER mašini pružiće vam potpuno novu dimenziju treninga. KEISER mašina, namijenjena sportistima, rekreativcima i oporavku, koja radi na principu pneumatskog pritiska, jedinstven je game changer na svjetskom tržištu.

Još jedan od rekvizita koje naš centar nudi je KBOX 4, mašina koja će aktivirati vaše mišiće na potpuno nov način putem izo-inercijalnog opterećenja.

Oprema iz teretane, trake za trčanje

U našoj ponudi imamo i najmoderniju opremu za testiranje vašeg fitnes stanja, zdravlja i osnovnih obrazaca kretanja potrebnih za kvalitetan i zdrav život.

KINVENT BIOMEHANICS je najnaprednija dijagnostička oprema na kojoj možete testirati snagu, silu, izdržljivost, pokretljivost, brzinu i ravnotežu vaših mišića i tijela.

PNOE METABOLIC je uređaj jedinstven i predstavlja zlatni standard u metaboličkom testiranju. Pruža klinički precizna mjerenja metaboličkog, srčanog i plućnog kapaciteta, kao i stanja vaših stanica.

Tegovi i oprema u teretani
Pogledaj cjenovnikKontaktiraj nas