City Fitness logoCity FitnessBlog

Idi na prethodnu stranuNazad na blog

Znanje je moć!

Portret Igora Ognjenovića

Igor Ognjenović

26.1.2024.
Saznajte sve o CFSC edukaciji koja se po prvi put organizuje u Crnoj Gori.
CFSC edukacija

Prvi put u Crnoj Gori ćemo imati priliku da pohađamo jednu od najpriznatijih fitnes sertifikacija. Ova edukacija je namijenjena svima koji žele ući na najkvalitetniji način u svijet fitnesa, kondicionog treninga, funkcionalnog treninga i rada sa klijentima(Level 1) ali i onima koji žele steći najnaprednija znanja i unaprijediti sopstveni kvalitetan rad znanjima i metodama sistema MBSC koji je već dugo prepoznat kao jedan od lidera u svijetu.

CFSC edukacija

Kome je namijenjena sertifikacija?

Level 1 (Funkcionalni trener Nivo1) je osnovna sertifikacija koja vas na najsveobuhvatniji način uvodi u shvatanje MBSC sistema organizacije treninga, učeći vas da dizajnirate trenažni program, birajući adekvatne vježbe u skladu sa ciljem, formom i drugim karakteristikama klijenta, koristeći regresivan i progresivan pristup u treningu a sa ciljem optimizacije i napretka u radu sa klijentom. Teorijski dio koji dobijate odmah po odobrenju pristupa MBSC platformi sadrži udžbenike, planove treninga, sate predavanja, primjere vježbi i objašnjenja a sve posloženo strukturno tako da vas na najprecizniji način uči da precizno i uspješno kreirate plan treninga i izaberete najbolje vježbe za vašeg klijenta.

CFSC edukacija

Ova sertifikacija je namijenjena fitnes trenerima ili onima koji se odlučuju da se bave ovim poslom, kondicionim trenerima, fizioterapeutima ali i trenerima u sportskim klubovima i školicama sporta koji se bave radom sa djecom.

Level 2 (Napredni nivo, Funkcionalni trener Nivo 2) je sertifikacija koja daje najveću širinu znanja, principa i metoda rada sa naprednim rekreativcima, sportistima i vrhunskim sportistima ali i ekipama u timskim sportovima. Ova edukacija je nastavak edukacije „Level 1“ i na najbolji način vas uvodi u sve vrijednosti MBSC sistema koji je implementiran u velikom broju sportskih klubova u različitim sportovima širom svijeta i putokaz je u radu i razvoju velikog broja uspješnih fitnes trenera, kondicionih trenera, fizioterapeuta...

CFSC edukacija, Kevin Kar

Teorijski dio sadrži obimne i izuzetno brižljivo birane materijale(udžbenike, video materijale, primjere treninga, vježbi...) koji vam na veoma jasan način daju smjernice u programiranju treninga koji pokriva sve elemente sportskih performansi, izboru vježbi, bez obzira da li se radi o odraslom naprednom rekreativcu, odraslom ili mladom sportisti.

Ova edukacija je namijenjena svima koji žele najbolje za sebe i za klijente sa kojima rade. Fitnes treneri, kondicioni treneri, fizioterapeutu koji su dio MBSC sistema su poznati po uspješnosti i prepoznatljivosti rada ali i po sinergiji davanja međusobne podrške i neprekidne saradnje.

PRAKTIČNI DIO će biti održan u Podgorici od 15. (Level 1) do 17. marta(dva dana Level 2) u hotelu visoke kategorije VOCO, koji nudi sadržaje konferencijske sale, sportske dvorane, teretane i ovo će biti do sad jedinstven događaj organizovan u Crnoj Gori.

Hotel VOCO Podgorica

Praktični dio će voditi Kevin Carr, vodeći edukator MBSC sistema a asistiraće dobro poznato lice u svijetu kondicione pripreme Damir Laštre.
Posebnu vrijednost ovoj edukaciji daje činjenica da je sertifikacija podržana od strane Crnogorskog olimpijskog komiteta i veliki broj uspješnih kondicionih trenera delegiranih od strane nacionalnih sportskih saveza će kroz stečena znanja sa ovih sertifikacija stvarati i unaprjeđivati sportske uspjehe naših sportista i sportskih timova u narednom periodu.

Generalni pokrovitelj događaja u hotelu VOCO je regionalni lider na polju sportske suplementacije Proteini.si.

Zašto je MBSC sistem jedan od najpriznatijih u svijetu treninga i kondicione pripreme u svijetu?

Majkl Bojl je jedan od vodećih stručnjaka u oblasti treninga snage i kondicije, funkcionalnog treninga i opšte fizičke pripreme. Međunarodno je poznat kao pionir u ovoj oblasti i jedan je od najtraženijih predavača na konferencijama o snazi i kondiciji, kao i na klinikama za sportsku pripremu širom svijeta. Zahvaljujući svom iskustvu u sport performansu, Bojl je trenirao elitne sportiste u timovima poput Boston Red Sox, Boston Bruins, New England Revolution i Boston Breakers, kao i ženske olimpijske timove SAD-a u fudbalu i hokeju na ledu. Godine 2012.

Majkl Bojl

Bojl se pridružio stručnom štabu Boston Red Sox-a kao konsultant za snagu i kondiciju, sa kojima je kasnije osvojio Svjetsku seriju 2013. Njegova lista klijenata uključuje imena kao što su bivši defanzivac američkog fudbala Marcellus Wiley, olimpijski šampioni u džudou Kayla Harrison i napadač Liverpoola Daniel Sturridge. Bojl je bio glavni trener snage i kondicije na Univerzitetu Boston od 1984. do 1997. godine, a od 1990. do 2012. godine bio je trener snage i kondicije za muški hokej na ledu na Bostonskom Univerzitetu. Bojl je svoj trenažni sistem implementirao u centru za poboljšanje performansi sportista u Bostonu, "Mike Boyle Strength and Conditioning" koji je proglašen jednom od 10 najboljih teretana u Americi prema magazinu Men's Health. Bojlov opseg iskustva uključuje treniranje sportista od srednjoškolskog nivoa do zvijezda u većini glavnih profesionalnih sportova. Bojl je vlasnik i urednik strengthCoach.com veb sajta posvećenog obrazovanju trenera snage i kondicije i fitnes trenera.

INFORMACIJE I KONTAKTI:

CFSC edukacija će se održati u Podgorici 15-16-17.03.2024.

Detaljnije informacije o CFSC sertifikaciji možete pogledati na web stranici: http://smarttraining.com.hr/cfsc-edukacija-trenera-by-mike-boyle/

  • Datum: 15-16-17.03.2024.
  • GRAD: Podgorica
  • Lokacija: Hotel "Voco"

CIJENA EDUKACIJE od 1.1.2024- 15.03.2024. je:

  1. Level 1: 720€
  2. Level 1&2: 1390€

PRIJAVA I PLAĆANJE:

Potrebno je da putem mejla dostavite infomaciju koji nivo edukaciji želite da pohađate nakon čega ćemo vam poslati ponudu za uplatu i mogućnosti plaćanja. Za Level 1 plaćanje se vrši u roku od 7 dana od datuma primanje ponude, i to 720€. Za Level 1&2 plaćanje možete izvršiti u dvije rate: - prva rata u iznosu od 690€ se plaća u roku od 7 dana od primanja ponude, a ostatak iznosa od 700€ do 15.03.2024. U cijenu je uključeno sljedeće: ONLINE materijal + pristup za ONLINE edukaciju + prisustvo na edukaciji u Podgorici + 3 mjeseca gratis SmartTraining online platforma za programiranje treninga. REGISTRACIJA Nakon što nam pošaljete potvrdu o prvoj uplati isti dan vršimo Vašu registraciju i u roku od 3 dana dobijate LOGIN i PASSWORD za pristup web stranici CFSC za ONLINE edukaciju u kojoj se nalaze: video zapisi, predavanja, vježbe, knjige, priručnik i program, a koji će vam poslužiti da dođete spremni za edukaciju u Podgorici.

INFORMACIJE O OTKAZIVANJU !!!

U slučaju otkazivanja sa Vaše strane u bilo kom periodu organizator nije u obavezi da izvrši povrat novca jer ste dobili pristup cjelokupnom materijalu za edukaciju, a mjesto koje ste bukirali nije moguće popuniti drugom osobom. Ukoliko dođe do otkazivanja od strane organizatora, sav novac koji ste uplatili biće vam refundiran u roku od 7 dana od datuma otkazivanja.