City Fitness logoCity Fitness

Dodaci ishrani

U okviru fitnes centra posluje Proteini.si prodavnica dodataka ishrani koja nudi proizvode visokokvalitetnih brendova sportske ishrane, kao i bogat izbor sportske i trening opreme. Proteini.si je slovenački brend, lider u regionu i sinonim zadovoljstva potrošača. Pored proizvoda širokog asortimana, naša vrijednost je u individualnom pristupu naših savjetnika potrebama svakog kupca pojedinačno. Naša misija je prirodna, jednostavna za upotrebu i manje obrađena sportska ishrana.

Izgled prodavnice suplemenata u okviru fitnes centra City Fitness u Niksiću

Korisnici dijetetskih suplemenata su osobe koje zbog načina ishrane, dnevnih obaveza, ciljeva, fizičkog izgleda i slično, žele da unaprijede određene funkcije svog organizma ili ih dovedu u maksimalno produktivno stanje. Kada je u pitanju vježbanje, čak i rekreacija zahtijeva posebnu nutritivnu strategiju. Ono što jedinstveno možete dobiti u našim prodavniama su planovi ishrane i suplementacije, kao i protokoli za mršavljenje, dobijanje mišićne mase i protokoli usmjereni na performans u vrhunskom sportu.

Šta je suplementacija i zašto je postala neizostavan dio puta ka uspjehu i rezultatu?

Sa suplementacijom se srijećemo još u djetinjstvu. Dohrana koja se daje bebama ukoliko majka nema dovoljno ili mlijeko nije zadovoljavajućeg kvaliteta je dijetetski supplement. Biljni sirupi za kašalj, riblje ulje, Beviplex i slično su takođe suplementi. Pa čak i prije rođenja djeteta majke piju pre-natal formule koje pomažu u održavanju trudnoće i samim tim dio suplemenata dobija i plod.

Dio Proteini.si shopa u teretani City Fitness - proteini i drugi suplementi na rafovima

Novija istraživanja pokazuju da hrana, a prije svega voće i povrće, sadrži do 60% manje mikronutrijenata (vitamina i minerala) nego prije 50 godina. Ukrštanjem sorti, prihranom, prskanjem pesticidima i slično, smanjili smo nutritivne vrijednosti hrane zarad količine proizvodnje. Izreka “Jedna jabuka na dan”, više ne važi jer je za tu vrijednost sada potrebno 5 jabuka.

Ista osoba može koristiti različite suplemente sa različitim ciljem. Pred zimu nam cilj može biti podizanje imuniteta, a pred ljeto smanjenje procenta masti. Ukoliko prilagodimo ishranu i trening našem cilju, dodacima ishrani možemo skratiti vrijeme za postizanje cilja. Iako ih možemo svrstati tek na peto mjesto po važnosti, posle ishrane, treninga, odmora i hidratacije, ne smijemo zanemariti uticaj suplemenata na ostvarenje konačnog rezultata.

Brandirani proizvodi Proteini.si u shopu u City Fitness centru u Niksiću

Proteini.si su regionalni lider i ponosni smo što smo dio šampionskog lanca. Budi i ti u pobjedničkom timu onih koji znaju šta ti nedostaje za ostvarenje cilja! Naši sertifikovani savjetnici za ishranu i suplementaciju će ti pomoći da dobiješ najbolju preporuku iz bogate ponude:

  • Suplemenata za mršavljenje
  • Suplemenata za izdržljivost i regeneraciju
  • Suplemenata za povećanje mišićne mase i snage
  • Suplemenata za zdravlje i dobar osjećaj

Čekamo te u našoj prodavnici u okviru teretane ili nas kontaktiraj telefonom ili putem mejla:

+382 (0)69 989 899

[email protected]