City Fitness logoCity Fitness

O nama

Nastanak

U kultnoj ulici Pete proleterske brigade, drugog dana mjeseca maja 2016. godine, iz sinergije ljubavi prema sportu i fitnesu i želje da se stvori moderna sportsko-rekreativna priča, nastao je City Fitness. Od prvog dana prihvaćen od sugrađana kao omiljeno mjesto za vježbanje, naš fitnes centar postaje okupljalište velikog broja mladih, ali i onih kojima je fizička aktivnost dio svakodnevne rutine.

Smješteni u prostoru koji je podsjećao na toplinu doma, sa skromnom kvadraturom, naša snaga i uticaj ubrzo prevazilaze lokalne okvire i naši instruktori gostuju na regionalnim festivalima fitnesa (Podgorica, Beograd, Trebinje, Bar...).

Vježbanje u grupi ubrzo postaje naša prepoznatljivost i izbor naših članova koji su postali sinonim zaljubljeništva u fitnes i reprezenti svog grada na prestižnim smotrama kao najorganizovanija, najbrojnija i najenergičnija grupa.

Fight mix, Strong body, Glute toning punili su termine, a smijeh, dobro raspoloženje i sjajna zabava su bili sinonim jedne male, a istovremeno velike nikšićke priče koja nije zavisila od godišnjih doba, odmora i temperature, već je slala poruku da naši vježbači imaju stalnost i kontinuitet.

Energija koja je osvajala, snažila je želju vizionaru da vidi dalje i sanja više. Brojne konferencije, festivali, razmjene iskustava, edukacije, posjete najboljim svjetskim i evropskim fitnes centrima bili su podstrek ideologu jednog pristupa da napravi još veći iskorak i krene u realizaciju jednog od najvećih projekata u fitnes industriji u regionu.

Novi početak - Dom revolucije

Posle više od 40 godina čekanja, naš tim unosi život u jednu od najvećih građevina jugoistočne Evrope. Dom revolucije je 7. oktobra 2019. godine postao dom Novog City Fitness-a, najreprezentativnijeg sportsko-rekreativnog kompleksa u regionu.

Opremljen po najvećim svjetskim standardima, u prostoru koji je do najsitnijih detalja briljantno projektovao arhitekta Andrija Zvicer, City Fitness nudi jedinstven vježbački doživljaj, ali i mogućnost zadovoljenja svih vježbačkih zahtjeva.

Prostor centra je u potpunosti pokriven najkvalitetnijim klimatizaciono‑ventilacionim sistemom firme Ening. Uz opremu Samsung 360 Cassette predstavlja standard koji uvijek omogućava optimalnu temperaturu i dovod svježeg vazduha.

Dvije sale za grupne treninge, prostor i oprema usmjerena na doprinos sportskim postignućima, kao i veliki broj kardio mašina, mašina za snagu i rekvizita, naš centar čine savršenim ambijentom za postizanje rezultata i ostvarenje ciljeva bez obzira o kojoj vježbačkoj kategoriji se radi.

Naš tim se nije zadržao na usluzi koja je tipična za teretane i fitnes centre. Dodali smo dvije saune koje daju mogućnost ljubiteljima ovog doživljaja da u tome uživaju i u našem centru.

Ipak, naša najveća vrijednost su ljudi. Ljudi koji dočekuju i oni koji nam dolaze. Zajedno mi smo tim! Tim od koga možete uvijek očekivati novu vrijednost. Onu koja šalje poruku da NAJBOLJE TEK SLIJEDI!

Hvala za svaku posjetu i za svaku lijepu riječ. Hvala što nam dajete povjerenje i što je CIJELI GRAD JEDAN TIM!