City Fitness logoCity Fitness

Plan ishrane

Precision Nutrition program

Plan ishrane je personalizovani program prehrane dizajniran od strane sertifikovanog nutricioniste akreditovanog od strane Precision Nutrition, vodeće kompanije u području nutricionističkog savjetovanja i edukacije. To je sveobuhvatan pristup koji se fokusira na individualnim potrebama i preferencijama sa ciljem izrade prilagođenog, optimalnog i održivog plana ishrane.

Precision Nutrition uzima u obzir različite faktore kao što su tip tijela, nivo fizičke aktivnosti, prehrambena ograničenja i lične karakteristike prilikom kreiranja Vašeg plana ishrane. Svaki program ima za cilj unapređenje opšteg zdravlja, poboljšanje tjelesne kompozicije i održivu promjenu životnih navika.

Plan ishrane preferira konzumaciju cjelovitih, minimalno obrađenih namirnica i uravnotežen unos makronutrijenata (ugljenih hidrata, proteina i masti) kako bi se zadovoljile individualne nutritivne potrebe. Fokus je na namirnicama bogatim hranjivim materijama, kontroli porcija i prihvatanju znanja koja pomažu pojedincu da trajno izgradi sistem donošenja pravih odluka.

Osim preporuka za obroke, naš program uključuje i edukativne materijale, podršku stručnjaka i strategije za promjenu ponašanja kako bi pomogli pojedincima da razviju zdrave prehrambene navike i održivost uspjeha.

Sveukupno, plan ishrane Precision Nutrition nudi personalizovani i naučno utemeljen pristup ishrani, prilagođen Vama i Vašem cilju.

FITREVOLUTION

Prije izrade nutritivne strategije prilagođene svim karakteristikama klijenta, kroz popunjavanje upitnika, prikupljamo podatke o navikama i nivou aktivnosti kako bi imali sliku o svim činjenicama bitnim za uspješnost procesa.

Razvili smo jedinstven pristup FITREVOLUTION koji je sveobuhvatan program, zasnovan na najvećim stručnim znanjima vodećih svjetskih centara za edukaciju personalnih trenera i nutricionista, koji pruža podršku klijentima u svim aspektima važnim za realizaciju procesa ostvarivanja cilja.

City Fitness je prepoznat kao adresa koja iza sebe ima veliki broj zadovoljnih klijenata koji ne samo što su ostvarili željeni cilj već su usvojili i nove navike i znanja koja garantuju održivost zdravih navika.

Osim opšte populacije i rada sa klijentima sa ciljem mršavljenja i rekompozicije tijela, jedina smo adresa koja pruža uslugu projektovanja ishrane za sportiste usmjerenu na potrebe zahtjevnog trenažnog i takmičarskog procesa.

Ako je vježbanje kralj, ishrana je kraljica! Kad ih spojimo dobijamo kraljevstvo!

Kad je riječ o postizanju fitnes ciljeva, vježbanje i ishrana su moćan par koji daje i rezultat i zadovoljstvo. Vježbanje je temelj koji gradi snagu, izdržljivost i oblikuje naše tijelo. Ishrana nam daje gradivne materije, čuva naše tijelo od obolijevanja i iscrpljenosti, a istovremeno doprinosi boljem performansu.

City Fitness ima tim sertifikovanih stručnjaka koji je posvećen ovom holističkom pristupu. Uz to jedini smo centar gdje na najsavremenijoj opremi PNOE možete sa kliničkom tačnošću utvrditi vrijednosti Vaše energetske potrošnje u mirovanju (RMR), što je osnova izrade svake nutritivne strategije. Takođe, ovaj uređaj koji je zlatni standard, precizno utvrđuje i da li ste usmjereni na potrošnju masti ili ugljenih hidrata što je za izradu plana najjasniji putokaz.

Nakon mjerenja kompozicije tijela i preciznog mjerenja na električnoj bioimpendansi TANITA DC 430 (tjelesna masa, količina i procenat masti, količina i procenat mišićne mase, visceralne masti, količna tjelesne vode, metabolička starost…), za Vas naš sertifikovani savjetnik za ishranu (Precision Nutrition, NASM…), sportsku ishranu i jedini sertifikovani specijalista mršavljenja, pravi precizan plan ishrane zasnovan na prikupljenim podacima i merenjima.


Da li ste znali da devet od deset planova ishrane ne uspije jer nisu zasnovani na realnim potrebama pojedinca već na ogromnim, neodrživim i nezdravim deficitima. Kad se na nedovoljan energetski unos doda nerealna energetska potrošnja onda ste na sigurnom putu da urušite zdravlje i dovedete do dodatnog usporavanja metabolizma i smanjenja mišićne mase.

U našem FITREVOLUTION sistemu se sve mjeri, sve kontroliše na 4-6 nedjelja i uz SMART projekciju ciljeva, na sigurnom ste putu da trajno promijenite navike, dobijete zdravu i željenu formu i shvatite da vi uvijek odlučujete!

Donesi pravu odluku, kontaktiraj nas i zakorači putem ostvarenja željenog cilja!