ČLANOVI TIMA

Napravi promjenu.
Danas.

sa pravim ljudima do pravih rezultata

 

”naš
”naš
”naš
”IGOR

Igor Ognjenović je rođen 7.7.1977. u Nikšiću. U City Fitness porodici, Igor je svoje dugogodišnje bavljenje borilačkim vještinama pretočio u ljubav prema fitnesu. Godinama je vodio jedan od najpopularnijih autorskih treninga na ovim prostorima, ”Fight Mix”. Instruktor je Les Mills programa, Body Combat i Grit. Licencirani je savjetnik za ishranu i suplementaciju. Takođe, u našem centru vodi i školu rekreativnog kik-boksa za žene. Osim grupnih treninga, veoma je posvećen u radu sa klijentima koji se opredijele za personalnog trenera. Posebno interesantna oblast mu je ”Trening kod određenih medicinskih stanja”. Po profesiji je specijalista civilne bezbjednosti. Oženjen je i ima kćerku Iskru.

”naš
”NIKOLA

Nikola Mijušković je rođen 21.10.1988. u Nikšiću. Tokom odrastanja, aktivno se bavio odbojkom i tenisom, a svoje akademsko obrazovanje je usmjerio put psihološke nauke. Magistar je organizacione psihologije, a poslednjih 8 godina se intenzivno bavi sportskom psihologijom. U City Fitness-u je član menadžmenta, zadužen za odnose sa javnošću, kao i za psihološku pripremu sportista. Jedan je od trenera u školici sporta i drži radionicu čiji je fokus na razvoju dječje ličnosti. Uređuje i vodi City Fitness blog.

”MINA

Mina Lješković je rođena 28.5.1995. Tokom odrastanja se bavila džudoom, gdje je kao krajnji domet ostvarila titulu državnog prvaka u seniorskoj konkurenciji. U sklopu akademskog obrazovanja, trenutno je student grafičkog dizajna i fakulteta za sport. U City Fitness-u je zaposlena kao prodavac i savjetnik u prodavnici suplementacije, franšize Proteini.si.

”IVANA

Ivana Kovačević je rođena 31.7.1985. u Kolašinu. Diplomirani je fizioterapeut, a visoko obrazovanje je stekla na Fakultetu za primijenjenu fizioterapiju u Igalu. U City Fitness-u je zaposlena na poziciji fizioterapeuta. Iza nje stoji veliki broj uspješno završenih edukacija i dugogodišnje iskustvo, sticano na najreferentnijim stručnim adresama u Crnoj Gori.

”naš
”NEVENA

Nevena Vulević je rođena 30.06.1992. u Nikšiću. Tokom odrastanja se dugo godina bavila karateom, gdje je nosilac crnog pojasa. Aktivno je trenirala i tekvondo, u kom je, baš kao i u karateu, ostvarila zapažene rezultate na nacionalnom nivou. Što se tiče akademskih studija, diplomirala je na Fakultetu Političkih nauka u Podgorici, gdje je stekla titulu diplomiranog novinara.

”naš
”JELICA

Jelica Đurović je rođena 20.3.1998. godine u Nikšiću. Student je Ekonomskog fakulteta u Podgorici, a u City Fitness-u je zaposlena na info pultu. Njena glavna oružja u radu sa ljudima su prijatnost, ljubaznost i komunikativnost, a njen osnovni zadatak je da tačnim i preciznim informacijama vježbačima olakša snalaženje u ovom velikom centru.

”naš
”DRAŠKO

Draško Radojičić je rođen 10.12.1981. godine u Nikšiću. Aktivno se bavio fudbalom gradeći karijeru kako u Crnoj Gori, tako i u regionu. Nakon završetka fudbalske karijere, započeo je bavljenje atletikom, u kojoj je još uvijek aktivan  i ostvaruje zapažene rezultate u dugoprugaškim disciplinama. U City Fitness-u je zaposlen od samog osnivanja, na poziciji trenera u teretani, personalnog i grupnog trenera. U sklopu Les Mills treninga ima licencu za Grit, a uz to je i licencirani Trx trener.

”naš
”MILIVOJE

Milivoje Đurđić je rođen 26.8.1987. godine. Po struci je profesor fizičkog vaspitanja. Tokom odrastanja se aktivno bavio košarkom. Zaposlen je od prvog dana osnivanja centra na pozicijama trenera u teretani, trenera u grupnom fitnesu i personalnog trenera. U domenu grupnog fitnesa, trenutno vodi treninge poput Glute toning-a, Body Pump-a, kao i trening pod nazivom ‘’Zdrava leđa by Hipokrat’’. Iz vizure personalnog trenera, posebno ga inspiriše rad sa mladim sportistima.

”naš
”IGOR

Igor Stamatović je rođen 30.6.1995. godine u Nikšiću. Student je Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću. U fitnes centru je zaposlen na poziciji trenera u teretani, kao i na poziciji personalnog trenera. Motiviše ga napredak u domenu grupnog treninga, baš kao i unutar rada sa klijentima rekreativcima.

”Nemanja
”NEMANJA

Nemanja Drobnjak  je rođen 17.04.1996. godine u Bijelom Polju. Osnovnu školu i gimanziju je završio u rodnom gradu. Po struci je diplomirani trener Faluteta za Sport i Fizičko vaspitanje u Nikšiću, gdje završava studije kao najbolji u generaciji i nastavlja školovanje na Postdiplomskim specijalističkim studijama za sport i fitnes. U City Fitness-u radi na poziciji instruktora u teretani, kao i na poziciji personalnog trenera. Motiviše ga napredak u domenu rada sa klijentima rekreativcima, sportistima i djecom.

”naš
”SUZANA

Suzana Nenezić je rođena 19.10.1996. u Nikšiću. Student je na Fakultetu za Političke nauke, smjer Međunarodni odnosi. Tokom odrastanja se bavila rukometom. U City Fitness-u je zaposlena u sklopu Proteini.si shop-a, na poziciji prodavca i savjetnika za ishranu i suplementaciju.