City Fitness logoCity FitnessBlog

Idi na prethodnu stranuNazad na blog

Tanja, Itana i Aleksandra – dio priče koji nijeste znali

City fitness logo

City Fitness

31.5.2022.
Upoznajte naše instruktorke grupnih treninga, njihov život, razvoj i trenutna interesovanja.
Instruktorke grupnih treninga u City Fitness centru - Aleksandra, Tanja i Itana

Poslove u životu dijelimo na one koje moramo i one koje želimo da obavljamo. Iako je fitnes najbrže rastući biznis u svijetu, još uvijek se može reći da je posao fitnes instruktora proizvod ljubavi, a ne imperativa. Sa tom ulogom čovjek živi, ona postaje njegova lična karta, esencijalni dio kulture življenja.

Posebno je specifičan posao grupnog trenera, koji se osim sa sobom, bori sa cijelom grupom, vodi različite ljude koji su postavili različite ciljeve, a sve sa namjerom da svi dohvate najbolju verziju sebe. U City Fitness-u, od osnivanja se pažljivo njeguje kult grupnih treninga, jer bez obzira na statistike i brojke, to su periodi najbolje i najčistije energije. Od nedavno, pozicije instruktora grupnih treninga je popunila nova ekipa. Iako vode po prirodi potpuno različite treninge, veže ih mnogo toga. Prije svega, riječ je o damama koje su poslovno ostvarene na različitim poljima. Interesantno je i to što su sve prešle put od redovnog vježbača u našem centru do fitnes instruktora.

Kada dođete na njihov trening moći ćete da osjetite strast, posvećenost i dobru energiju, motivaciju da vježbač iz sale ponese maksimum. Pokušaće da vas ubijede da je fitnes način života, baš kao što su to ubijedili sebe, onog momenta kada su odlučili da slobodno poslije podne provode u fitnes centru. Ipak, ostaće mnogo toga što o njima nećete znati. U ovom tekstu detaljnije ćete upoznati vaše instruktorke Tanju, Itanu i Aleksandru.

Tanja Bjeletić

Tanja Bjeletić je rođena 17.3.1986. magistar je socijalne politike i socijalnog rada. Tokom odrastanja je bila posvećena muzici, svirala klavir, saksofon, bila sastavni dio hora, da bi se kasnije posvetila radu sa djecom (organizacija kampova, produženog boravka, raznih edukacija). Trenutno je zaposlena u Opštini Nikšić, na poslovima rukovodioca Odjeljenja za zdravstvenu, socijalnu i dječju zaštitu. Majka je dva dječaka, Andrije i Martina.

Aktivan način života i želja da upoznaje svoje tijelo su je i doveli kao vježbača u naš centar. U ovom momentu, Tanja je instruktor Pilatesa, LES MILLS TONE™ treninga, a pored toga vodi i program za djecu ‘’Rastimo zdravo’’. U okviru svojih edukacija, Tanja je završila i početni modul za TRX.

Itana Bijelović

Itana Bijelović, rođena je 23.07.1988. godine u Vrbasu. Završila je osnovne i magistarske studije u Novom Sadu, stekla zvanje Magistar prava. Trenutno se samostalno bavi advokaturom. Osim toga, usavršava se i edukuje u oblasti projektnog planiranja. Majka je dvoje djece, Balše i Staše.

Tokom odrastanja bavila se borilačkim vještinama – Muay Thai, kik boksom, MMA, te Cross fit-om, pa je svoju ljubav prema borilačkim sportovima usmjerila ka Les Mills programu BODYCOMBAT™, za koji se sertifikovala i čiji je instruktor u našem centru. Takođe, Itana je specijalista funkcionalnog treninga. Na pitanje u čemu leži njena snaga, motivacija I organizovanost da se bavi treninzima, brine o porodici, sprema obroke, intenzivno radi, druži se, kaže da odgovor leži u odlučnosti.

Aleksandra Mijušković

Aleksandra Mijušković rodjena 20.08.1993. u Kotoru. Po struci je Magistar Arhitekture, diplomirala je na Fakultetu u Podgorici. Magistarske studije je završila u Italiji na stručnom radu ‘’Podzemni gradovi i njihov razvoj’’. Vizuelizacija, umjetnost i tehnički prikaz su oduvijek bili sfera njenog interesovanja. Trenutno je zaposlena u projektantskom birou Kov-atelje u Nikšiću, kao projektant, 3D prezenter i saradnik u izradi tehničke dokumentacije arhitekture, kao i vodovoda i kanalizacije.

Tokom odrastanja aktivno se bavila plesom. Iz ljubavi prema sportu i fitnesu godinama se oprobala u različitim grupnim treninzima, učestvovala u takmičenjima i prezentacijama. Specijalista je funkcionalnog treninga i instruktor Les Mills Tone treninga u City Fitness centru. Motivišu je rad i energija na grupnim treninzima.

Tanja, Itana i Aleksandra svoju životnu priču svakodnevno ispisuju, mijenjajući sebe, mijenjajući vas. Na vama je da im date priliku, a one je neće propustiti.