City Fitness logoCity Fitness

Novosti

 • Proteini.si decembarski popusti

  Akcija važi do 31.12.2023.

  Čarobni decembar donosi velike praznične popuste. Najbolji pokloni se i ove godine nalaze u Proteini.si radnjama. Pogledajte prazničnu ponudu i uštedite na kupovini poklona!I pažnja! Ova nevjerovatna ponuda sniženih proizvoda traje do 31.12.2023. Budi među prvima da ne ostaneš bez svojih najdražih proizvoda jer su zalihe ograničene!
  6.12.2023.Pročitaj višePročitaj vijest
 • BLACK FRIDAY popusti u svim Proteini.si radnjama

  Akcija važi do 30.11.2023.

  Požuri i provjeri ekskluzivnu ponudu sniženih proizvoda u Proteini.si radnjama već danas. Čekaju te LUDI POPUSTI koje jednostavno ne smiješ propustiti! I pažnja! Ova nevjerovatna ponuda sniženih proizvoda traje sve do 30.11.2023. Budi među prvima da ne ostaneš bez svojih najdražih proizvoda jer su zalihe ograničene!
  15.11.2023.Pročitaj višePročitaj vijest
 • Održano predavanje za crnogorske trenere i sportiste

  Stručna predavanja Damira Laštrea i Igora Ognjenovića o dijagnostici, treningu i ishrani za sportski uspjeh.

  Jednodnevno predavanje za preko četrdeset sportskih trenera i sportista održano je juče u Podgorici. Damir Laštre, specijalista za kondicionu pripremu sportista i rehabilitaciju, održao je inspirativno predavanje na temu "Dijagnostika u sportu i rehabilitaciji i programiranje trenažnog procesa". Laštre je stekao izvanrednu reputaciju kao jedan od najuspješnijih kondicionih trenera zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu i radu sa vrhunskim sportistima. Na ovom događaju, predstavio je sistem najsavremenije sportske dijagnostike i istakao značaj prikupljanja podataka u inicijalnom testiranju kao polazištu uspješno projektovanog trenažnog programa. Laštre je tokom predavanja naglasio kako precizna dijagnostika igra ključnu ulogu u poboljšanju sportskih performansi i rehabilitaciji sportista. Kroz primjenu najsavremenijih metoda i tehnologija, sportistima se omogućava bolje razumijevanje njihovih individualnih potreba i slabosti, što dovodi do efikasnijeg planiranja treninga i rehabilitacije. U okviru istog događaja, Igor Ognjenović, personalni trener i sertifikovani savjetnik za sportsku ishranu, je ukazao na značaj adekvatne i optimalne ishrane, kako za performans tako i za zdravlje sportiste. Takođe, predstavio je metabolička testiranja na PNOE metaboličkom analizatoru, kojim se metodom indirektne kalorimetrije utvrđuje vrijednost metabolizma u mirovanju. Osim metabolizma u mirovanju, predstavljeno je i testiranje uz opterećenje, adekvatno formi, polu ali i specifičnim zahtjevima sporta kojim se sportista bavi. Ovakav tip testiranja doprinosi identifikaciji ograničenja ali i polja za napredak u performansu. Preuzeto sa sajta Crnogorskog olimpijskog komiteta.
  10.11.2023.Pročitaj višePročitaj vijest
 • Crnogorski olimpijski komitet i dijagnostički centar „FitRevolution“ potpisali ugovor o saradnji

  Saradnja je usmjerena na razvoj personalizovanog programa za sportiste iz individualnih sportova, sa ciljem pripreme za Olimpijske igre u Parizu 2024.

  Crnogorski olimpijski komitet i Dijagnostički centar "FitRevolution" potpisali su juče ugovor o saradnji koji je usmjeren na razvoj programa za sportistkinje i sportiste iz individualnih sportova, potencijalnih učesnica/ka Olimpijskih igara - Pariz 2024. Ovaj važan ugovor obuhvata niz ključnih stavki koje će doprinijeti što boljoj pripremi naših olimpijskih kandidata: Mjerenja i testovi, uključujući analizu tjelesne kompozicije, testove pokretljivosti i napredno metaboličko testiranje, pružiće temeljnu sliku o fizičkom stanju sportistkinja i sportista. Ova sveobuhvatna evaluacija omogućava identifikaciju područja koja zahtijevaju poboljšanja i personalizaciju kondicionih programa prema individualnim potrebama sportista i sportiskinja. Personalizovani planovi ishrane, koji će se izraditi u cilju optimizacije sportskih performansi, podrške procesu oporavka i održavanja vrhunskog fizičkog stanja. Program pripreme će uključivati prilagođene kondicione treninge, fokusirane na poboljšanje snage, fleksibilnosti, agilnosti i izdržljivosti sportistkinja i sportista. Kreiranje sveobuhvatnog psihološkog profila za sve učesnike u Programu, koji će pomoći će u identifikaciji njihovih jakih strana, slabosti i potreba za daljim razvojem mentalnih vještina. Ovo će omogućiti pravilno usmjerenje individualnih psiholoških sesija. Fokus individualnih sesija će biti na treningu mentalnih vještina, upravljanju stresom, postavljanju ciljeva, vizualizaciji i izgradnji mentalne otpornosti. Svi testovi i planovi će biti pažljivo prilagođeni individualnim karakteristikama sportistkinja i sportista, uključujući pol, uzrast, sportsku disciplinu i njihove specifične trening potrebe. Ovaj program podržan je od strane Olimpijske solidarnosti. Preuzeto sa sajta Crnogorskog olimpijskog komiteta.
  10.11.2023.Pročitaj višePročitaj vijest
 • Sjajna vijest za sportiste: Damir Laštre saradnik FitRevolution tima

  Osiguravamo najviši standard u sportskoj pripremi!

  Sjajna vijest za sportiste! Damir Laštre će biti saradnik FitRevolution tima. Sistem zasnovan na najvišim stručnim standardima i primjeni najsavremenije dijagnostičke opreme je garant uspješnog planiranja trenažnog procesa bilo da se radi o rekreativcima ili sportistima. Sa velikim ponosom možemo reći da je jedan od najpoznatijih kondicionih trenera u regionu, prof. Damir Laštre, postao saradnik za kondicionu pripremu sportista u okviru našeh dijagnostičkog centra FitRevolution. Poznat je po svom radu sa vrhunskih sportskim imenima ali i po STC sistemu koji je postao sinonim uspješnosti. Diplomirao je na Kineziološkom fakultetu u Splitu, a trenutno je i predavač na Fitnes učilištu (instruktor fitnesa i trener za funkcionalni trening). Zastupnik je edukacije za trenere CFSC za regiju, čiji je autor jedno od najvećih trenerskih imena svijeta Michael Boyle . Damir je savjetnik za kondicionu pripremu i rehabilitaciju u brojnim klubovima. Predavač je i prezenter na brojnim kongresima, edukacijama te nositelj brojnih sertifikata vezanih za fitnes, kondiciju i rehabilitaciju. Unaprijed se radujemo saradnji i uspješnim budućim projektima sa profesorom Laštreom.
  1.11.2023.Pročitaj višePročitaj vijest
 • Osvježite svoj trening super ponudom!

  Najbolji popusti na proteine, aminokisjeline, energetske napitke i još mnogo toga!

  Trebate dodatni podsticaj za svoj trening? Želite poboljšati svoje performanse i postići najbolje rezultate? Nemojte propustiti našu akcijsku ponudu! Super popusti na proteine, aminokisjeline, energetske napitke, vitamine i još mnogo toga! Nudimo nevjerovatne cijene na vrhunske proizvode koji će vam pomoći u izgradnji mišića, obnavljanju energije i postizanju vrhunske forme. Bez obzira jeste li fitnes entuzijasta, profesionalni sportista ili početnik u teretani, imamo sve što vam je potrebno da ostvarite svoje ciljeve. Posjetite nas!
  1.11.2023.Pročitaj višePročitaj vijest
 • Promocija novih LesMills treninga

  Isprobaj besplatno treninge koji su oduševili cijeli svijet - 14. oktobar, City Fitness

  Les Mills treninzi su izbor hiljada vježbača širom svijeta, a City Fitness ti daje mogućnost da se uvjeriš u njihov kvalitet i to na promociji novih izdanja koja će se održati u subotu 14. oktobra. Tokom ovog dana bićete u mogućnosti da probate četiri različite vrste treninga i to: BODYCOMBAT™, BODYPUMP™, BODYBALANCE™ i LES MILLS TONE™. O Les Mills treninzima BODYCOMBAT™ i BODYPUMP™ su treninzi od srednjeg do visokog intneziteta. Tokom BODYPUMP™ treninga uradićete veliki broj ponavljanja pa samim tim i pokrenuti sve mišićne grupe dok ćete na BODYCOMBAT™ treningu osjetiti moć savršeno uklopljenih pokreta iz različitih borilačkih vještina. Ukoliko pak želite spoj treninga snage i kardio treninga, pripremili smo za vas LES MILLS TONE™. Za kraj dana želimo da kući pođete puni pozitivne energije i odmorni, a za to ne postoji bolji način od BODYBALANCE™ treninga koji je spoj joge, pilatesa i tai chia. Za šta god da se opredijelite, sigurni smo da ćete uživati u sjajnoj muzici, jedinstvenoj i neopisivoj atmosferi, kao i da ćete se uvjeriti u naučno dokazanu efikasnost Les Mills treninga. Kako biti dio ovog događaja? Da bi ste bili dio ovog događaja ne morate biti naš aktivni član, samo je potrebno da se prijavite na našem pultu ili putem link-a. Pokloni za učesnike City Fitness je za sve one koji probaju bar jedan Les Mills trening tokom promocije, obezbjedio kupone sa 20% popusta na uplatu ili obnovu članarine u našem centru. Takođe, 7 dana od dana promocije svi Les Mills treninzi su potpuno besplatni i mogu nam se pridružiti apsolutno svi. Čekamo vas! Postani i ti dio LesMills plemena!
  5.10.2023.Pročitaj višePročitaj vijest
 • AKCIJA "STARTUJ DANAS"

  20% popusta za sva nova učlanjenja

  Pravo je vrijeme da počneš da treniraš! City Fitness daruje sa 20% popusta na sva nova učlanjenja. Akcija važi do kraja mjeseca. Iskoristi šansu i pokreni se. Čekamo te!
  21.8.2023.Pročitaj višePročitaj vijest
 • Ljeto je tu!

  Za deset najbržih!

  Naši stručni treneri će kreirati personalizovani plan vježbanja prilagođen Vašim ciljevima uz vođenje tri prva treninga (objašnjavanje vježbi i tehnike izvođenja, kao i ostalih varijabli). Nakon uvoda dobijate besplatno korišćenje Smart Training Online aplikacije tri mjeseca. Plan treninga koji će vam biti objašnjen, vježbe ćete savladati sa trenerom, a sve ćete to imati na raspolaganju tri mjeseca u vidu video sadržaja i detaljnih instrukcija. Proces počinjete mjerenjem kompozicije tijela na Tanita DC 430 bioelektričnoj impendansi (BIA) i konsultacijama sa sertifikovanim savjetnikom za ishranu. Tokom tri mjeseca (jednom mjesečno) ćete imati retestiranja i naš stručni tim će pratiti vaš napredak, pružajući uvid u promjene u mišićnoj masi, postotku tjelesne masti i ukupnoj tjelesnoj kompoziciji. Da bi se projektovao siguran i dobar put, za Vas će biti napravljen Precision Nutrition vodič - plan ishrane zasnovan na savršenom modelu kontrole "porcija". Ovaj prehrambeni okvir se lako prati, precizan je, daje mogućnosti izbora i biće urađen specijalno za Vas u odnosu na Vaše energetske potrebe, potrošnju, planirani cilj. NAGRADA: Najbolji tromjesečni rezultat će dobiti set sportske opreme u Sport Vision radnji. POKLON: Naši prijatelji iz proteini.si Crna Gora su obezbijedili posle svakog treninga za svakog učesnika u programu “LJETO JE TU” ukusan i osvježavajući proteinski šejk (ukalkulisan u Plan ishrane). Požurite, broj mjesta je ograničen! Plan treninga, plan ishrane, testiranja! CIJENA PAKETA: 300 eura (uračunata i tromjesečna članarina)
  30.5.2023.Pročitaj višePročitaj vijest
 • Zapošljavamo instruktora funkcionalnog grupnog treninga

  Spremamo novi grupni trening!

  Za vas koji volite izazove koji izvode iz zone komfora! Vojnička disciplina, pokret najvještijeg specijalca, energija ratnika pretočena u dobro isplaniran višemjesečni proces i mogućnost praćenja sopstvenog napretka kroz mjerenja na našoj najsavremenijoj dijagnostičkoj opremi. U svrhu širenja instruktorskog tima tražimo kandidate za instruktore. Sportista si, specijalac, vojnik, vježbanje je tvoja svakodnevica, a izazov pokretačka energija. Želiš se usavršavati i vidiš sebe na čelu ARMIJE za koju ne postoje granice? PRIJAVI SE na [email protected]
  16.5.2023.Pročitaj višePročitaj vijest
 • Edukacija na temu dijagnostika u fitnesu, sportu i rehabilitaciji u našem centru

  Edukacija je najsnažnije oružje koje može promijeniti svijet!

  Juče je u našem centru Damir Laštre održao edukaciju na temu “Dijagnostika u fitnesu, sportu i rehabilitaciji & planiranje i programiranje treninga”. Teško je opisati energiju učesnika koja je ispunila City Fitness. Hvala predavaču na sjajno pripremljenoj edukaciji, dragim kolegama na dobrom raspoloženju i aktivnom učešću i posebno hvala restoranu Vibes Sport & Lounge Bar na ukusnoj podršci. Ipak, ne bi sve bilo na najvišem nivou da uz nas nijesu naši najjači proteini.si Crna Gora, naša podrška od samog početka. Hvala svima i jedan iskren pozdrav za sve trenere i vježbače STR centra iz grada sporta! Do nove edukacije, druženja i eksplozije pozitivne energije SAMO JAKO!
  15.5.2023.Pročitaj višePročitaj vijest
 • Prikazan film "Open for Investment" u Tehnopolisu

  Prikazano uspješno poslovanje i potencijal naše firme

  U multimedijalnoj sali Inovaciono preduzetničkog centra (IPC) Tehnopolis promovisan je film "Open for Investment” koji prikazuje investicione potencijale Opštine. U jednom segmentu prikazano je poslovanje naše firme i potencijalna investicija u planiranu opremu čija je nabavka planirana. NVO Biznis centar pripremila je film u sklopu programa „Ekonomska inkluzija“ podržanog kroz program RELOAD 2, koji finansira Evropska unija, a sprovodi UNDP kancelarija u Crnoj Gori u saradnji sa lokalnim samoupravama. Od trenutka početka snimanja do dana promocije filma broj zaposlenih je porastao na 40. Veći dio opreme za Dijagnostički centar je već obezbijeđen, a u dolasku je i nova oprema.
 • Uspješna posjeta uprave Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje našem centru

  Danas smo imali čast ugostiti upravu Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje. Cijenjeni prof. dr Rašid Hadžić, dekan Fakulteta, doc. dr Jovica Petković prodekan za nastavu, doc. dr Kosta Goranović prodekan za međunarodnu saradnju i doc. dr Ivan Vasiljević, razgovarali su sa Igorom Ognjenovićem o modalitetima buduće saradnje i precizirali datum potpisivanja protokola o partnerstvu našeg centra i ove kredibilne obrazovne ustanove. Na sastanku je bilo riječi i o zajedničkim projektima, koji će biti inicijalni postulat u progresivnom razvoju rekreativnog i vrhunskog sporta, kao i unapređenju zdravstvenog statusa. Dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, prof. dr Rašid Hadžić je izrazio zadovoljstvo i veliku zahvalnost Igoru Ognjenoviću na gostoprimstvu uz sve komplimente na racionalnom, operativnom i efikasnom funkcionisanju City Fitness-a. Radna posjeta menadžmenta krovne obrazovne akademske institucije našem centru je potvrda da su sport i rekreacija polja koja spajaju kvalitetne ideje. Najbolje tek slijedi!