City Fitness logoCity Fitness

Erol Vrević, personalni trener

Erol Vrević

Personalni trener, saradnik u dijagnostičkom centru FITREVOLUTION

Erol Vrević rođen je 18. januara 1997. godine u Pljevljima. Svoje osnovno i srednje obrazovanje završio je takođe u Pljevljima. Osnovne studije Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću upisao je 2015. godine, a završio 2018. godine sa prosječnom ocjenom B (9.42), što predstavlja najbolju prosječnu ocjenu na osnovnim studijama kada je u pitanju smjer Fizičko vaspitanje od osnivanja fakulteta.

Iste godine upisuje specijalističke studije, gdje stiče zvanje specijaliste Fizičke kulture na pomenutoj univerzitetskoj jedinici sa prosječnom ocjenom B (9.35). Tokom svog visokoškolovanja svake godine dobija priznanje za najbolje postignute rezultate u tekućoj godini. Nakon završenih specijalističkih studija, upisuje magistarske studije 2019. godine koje završava 2021. godine i dobija zvanje Magistra nauka.

U novembru 2019. godine angažovan je kao saradnik u nastavi na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću. Tokom dosadašnjih četiri godine radnog iskustva na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje bio je saradnik na više predmeta: Sportska gimastika, Karate i Boks, Džudo i Rvanje, Korektivna gimnastika, Metodika Antropomotorike, Fizičko obrazovanje učiteljica, Kineziološka i antropološka analiza fitnesa, Istraživanja u sportu, Planiranje i programiranje u sportu, Teorija igre, Pravila sportskih igara, Metodika nastave fizičkog vaspitanja sa školskim časom, Fudbal metodika i taktika, Sportski trening, Zimski sportovi u okviru kojih obučava studente praktičnoj nastavi skijanja.

Učesnik je na pet međunarodnih naučnih konferencija i trenutno ima objavljenih sedamnaest naučnih radova. U saradnji sa Sekretarijatom za društvene djelatnoste opštine Pljevlja, 13. februara 2023. godine održao je javnu tribinu na temu “Fizička aktivnost kao lijek”. Takođe povodom obilježavanja Svjetskog dana zdravlja, u saradnji sa Sekretarijatom za društvene djelatnoste opštine Pljevlja, održao je seminar pod nazivom “MI koji ćemo pokrenuti CVIJET” vaspitačicama JPU Eko Bajka u cilju poboljšanja nastave fizičkog vaspitanja kod djece predškolskog uzrasta.

U 2021. godini angaživan je u Paraolimpijskom komitetu Crne Gore kao trener košarkaškog kluba u kolicima KK OSI “Paramont” Podgorica ekipe koja je predstavljala državu Crnu Goru u NLB ligi i Balkanskoj ligi košarke u kolicima. Sa istom ekipom ostvaruje njen dotadašnji najveći uspijeh od postojanja, i osvaja vicešampionsku titulu u Balkanskoj ligi.

Aktivno se bavio fudbalom od 2003. do 2015. godine, gdje je prošao sve mlađe selekcije FK Rudar iz Pljevalja od čega je dvije sezone nastupao za crnogorski nacionalni tim. Bavio se i borilačkim vještinama gdje je trenirao u MMA klubu “Prometej” i džudo klubu “Akademik”.

Erol je trenutno angažovan kao personalni trener u City Fitness centru, kao i saradnik u diagnostičkom centru FITREVOLUTION.