NAŠI RESURSI 

Naš centar prostire se na preko 1600 kvadratnih metara brižljivo osmišljenog i uređenog prostora. Naši resursi vam stoje na raspolaganju!

Centar je sastavljen od sledećih funkcionalnih cjelina:

SVLAČIONICA
SAUNE
ODjELJENJE ZA FIZIKALNU TERAPIJU
TERETANA SASTAVLJENA IZ TRI FUNKCIONALNE CjELINE
DVijE SALE ZA GRUPNE TRENINGE
PRODAVNICA SUPLEMENTACIJE

SVLAČIONICE

Posjedujemo dvije velike svlačionice (muška i ženska), koje u istom trenutku mogu ugostiti i preko 200 vježbača. U sklopu svlačionica, u funkciji je više toaleta, tuš kabina, a dio naše ponude su i luksuzne, Finlandia saune. Podovi u svlačionicama su pokriveni sistemom podnog grijanja, a baš kao i ostatak centra i svlačionice su opremljene najsavremenijim sistemom ventilacije i klimatizacije Samsung 360 cassete.

teretana

Teretana zauzima skoro dvije trećine ukupne površine centra i podijeljena je na 3 funkcionalne cjeline.  Ova podjela nam je omogućila da vježbačima ponudimo najširu mogućnost organizacije treninga kako bi oni na najkvalitetniji i najefikasniji način iskoristili svoje vježbačke potencijale.

Imajući u vidu da City Fitness nudi preko 30 kardio i više od 140 strenght jedinica, sa sigurnošću možemo tvrditi da je naša ponuda jedna od najkvalitetnijih i najbrižljivije selektiranih na prostoru bivše Jugoslavije.

Life Fitness, DHZ, Stair Master, Precor, Amila, Schwin su samo dio ponude kojom raspolažemo. Posebno smo ponosni na činjenicu da klijentima pružamo mogućnost vježbanja na prestižnim vježbačkim jedinicama kao što su Keiser i Exxentric.

GRUPNI TRENINZI

Grupni treninzi su poseban kvalitet u našoj ponudi. Na nedjeljnom nivou, naši vježbači mogu upražnjavati više od 40 grupnih treninga koji su usmjereni na različite ciljne grupe, nivoe trenutne forme, ciljeve i lične afinitete. Ovi treninzi se organizuju u skladu sa najvišim svjetskim standardima, i uz korišćenje specifičnih bezbjednih rekvizita i najbolje opreme.

Priču zaokružujemo izuzetno dobro snabdjevenom prodavnicom suplementacije, koja funkcioniše u sklopu franšize Proteini.si.  Asortiman ovog prodajnog objekta je namijenjen vježbačima i onima koji to nijesu a žele kroz dodatke ishrani upotpuniti unos makro i mikronutrijenata, ojačati imunitet i ukupno stanje zdravlja, pospješiti hipertrofiju, doprinijeti gubitku viška kilograma ili postići neki drugi povoljan efekat ciljanim biranjem suplemenata.

Proteini.si su lider na prostoru ex-Yu i garant kvaliteta dodataka ishrani. Uz to, u našem prodajnom centru od strane edukovanih savjetnika možete dobiti savjete kad su u pitanju uravnotežena ishrana i upotreba dodataka ishrani.