City Fitness logoCity FitnessBlog

Idi na prethodnu stranuNazad na blog

Rukometni savez Crne Gore i „Healthy life“ novi partneri

City fitness logo

City Fitness

8.3.2022.
Potpisivanje sporazuma je kruna dugogodišnje saradnje i temelj za nastavak na obostrano zadovoljstvo.
Igor Ognjenović i Petar Kapisoda povodom saradnje izmjeđu Rukometnog saveza CG i "Healthy Life" kompanije

Rukometni savez Crne Gore od danas ima novog partnera – uspješna saradnja sa „Healthy life“ iz Nikšića, danas je ozvaničena potpisivanjem sporazuma o partnerstvu.

Paraf na sporazum stavili su predsjednik Saveza, Petar Kapisoda i izvršni direktor „Healthy life“, Igor Ognjenović. Sporazumom je predviđeno da će „Healthy life“ za potrebe Saveza, svim reprezentativnim selekcijama besplatno ustupiti na korišćenje usluge, te savremenu aparaturu svog centra City Fitness u Nikšiću. Takođe, novi partner se obavezao da će njihova stručna lica biti na raspolaganju Savezu, za potrebe priprema reprezentativaca i nacionalnih selekcija.

Stručnom štabu nacionalnih selekcija na raspolaganju će biti i sportski psiholog, koji je uoči Evropskog prvenstva u januaru, održao sjajno predavanje, koje je bilo korisno igračima pred istorijski rezultat ostvaren u Mađarskoj. Savez će s druge strane, novom partneru pružiti adekvatnu marketinšku promociju, sa ciljem ostvarivanja zajedničkih poslovnih i sportskih ciljeva.

Potpisivanje sporazuma- Petar Kapisoda i Igor Ognjenović

Muška seniorska reprezentacija već naredne sedmice će u prostoru novog partnera obaviti određena testiranja sa ciljem utvrđivanja trenutne forme igrača i daljeg praćenja napretka uoči baraža za Svjetsko prvenstvo koji je na programu u aprilu, te drugih predstojećih aktivnosti.

„Sa Healthy life kompanijom imamo, imamo izuzetnu uspješnu saradnju u dužem vremenskom periodu. Naše reprezentativke i reprezentativci tokom priprema u Nikšiću, koristili su usluge ovog fitness centra, u kojem imaju izuzetne uslove za rad. Sa sigurnošću mogu da kažem da su uslovi koje pruža ovaj centar na evropskom nivou, što je na ponos Saveza koji nastoji da svim selekcijama obezbijedi najbolje uslove za rad. Zato je potpisivanje sporazuma zapravo, samo kruna naše saradnje i temelj za nastavak iste na obostrano zadovoljstvo. Nikšić je uvijek bio sjajan domaćin rukometnim selekcijama, bilo da u ovom gradu borave zbog zvaničnog meča ili priprema za veliko takmičenje. Siguran sam da će tako biti u narednom periodu, a sada imamo dodatni razlog za zadovoljstvo, jer će sve selekcije tokom priprema biti u prilici da koriste usluge našeg novog partnera“, kazao je Kapisoda.

Ognjenović je izrazio zahvalnost predsjedniku Saveza Petru Kapisodi, što u kontinuitetu podržava razvoj i pokazuje da ima povjerenje u jedan od najsavremenijih fitness centara u našoj državi.

„Ovo je privilegija, ali i potvrda kvalitetnog rada u prethodnom periodu. Ponosni smo što već dugi niz godina sportisti koji su najveći crnogorski ponos biraju naš fitness centar za obavljanje dijela ili cjelokupnih priprema u pauzama koje dobijaju u najvećim evropskim i svjetskim klubovima. Svakako, ono što je nama posebno dragocjeno je što su i nacionalni savezi, ovog puta Rukometni savez, prepoznali kvalitet ambijenta i usluge, a nama je to još jedna šansa da podržimo najbolje ambasadore naše zemlje. Ono što možemo da obećamo je da ćemo uvijek dati doprinos ostvarenju što boljih rezultata crnogorskog sporta i da će naši sportisti imati posebno mjesto u našem centru. Ovo je velika stvar i za Nikšić koji se uslovima, od klimatskih preko razvijene sportske infrastrukture, kandiduje za adresu koja će u narednom periodu, biti izbor vrhunskog sporta kad je u pitanju kondiciona priprema“, kazao je Ognjenović.

Izvor: Rukometni savez Crne Gore